Terug

Geluid

Professioneel geluid van de Roadline serie van het merk Fohhn. Gebruik wordt gemaakt van 2 verschillende type sets. De eerste is een RT4 set, die bestaat uit een topkast van 450 Watt en een baskast van 800 Watt per kant. Deze set is toereikend tot ongeveer 200 personen. De tweede is een RT6 set, die bestaat uit een topkast van 900 Watt en 2 baskasten van 800 Watt per kant. Deze set is toereikend tot ongeveer 800 personen. Sets worden in principe compleet verhuurd met bijpassende versterkers, processor en bekabeling. Ook is er de mogelijkheid om de RT4 Topkasten los te huren, voor gebruik als monitor, of op statief voor bijvoorbeeld een sprekerset.

Versterkers

Dit zijn Powerlight versterkers van het Merk QSC. Gebruik wordt gemaakt van de volgende types: PL 2.36 , PL 3.8 en PL 4.0. Deze zorgen voor de aansturing van bovengenoemde geluidssystemen. Meestal per 2 in een flightcase samen met een processor, voor het voeden van een RT4 of een RT6 set van het merk Fohhn. Voor toelichting zie het item “geluid’

CD Spelers


Professionele dubbele cd spelers van het merk Denon. Hierbij is keuze uit 2 verschillende types; de Denon 2600F en Denon 9000F, beide types voorzien van pitch-control, sample mogelijkheid en dubbele loop functies.

Microfoon's

Diverse microfoons zowel draadloos als met kabel. Met kabel is er keuze uit de merken Sennheizer en Shure, met verschillende types afhankelijk van de toepassing. Draadloos gebruiken we microfoons van het merk Sennheiser en wel de EW300 G2 systemen. Het systeem bestaat uit een diversity ontvanger met keuze uit gewenste frequenties. De bijpassende microfoon is een handheld van het type 865 (condensator microfoon), met uitstekende eigenschappen voor zowel zang als spraak.

Discotheek
Discotheek meubel bestaande uit meubeldelen van 63 cm breed afgewerkt met formica en flightcase materiaal. De binnenkant van een meubeldeel kan gebruikt worden voor het plaatsen van CD’s, CD-speler of Draaitafels. Het middelste meubeldeel bevat een DJ mixer van het merk Dateq.

Terug