Terug

Par 56


4-Barren

Een Bar met 4 maal Par 56 300Watt spot in de kleur zwart, welke te richten zijn. Compleet met diverse kleurenfilters. De bar is voorzien van twee maal een 16 polige harting voor snelle montage inclusief 2 extra wcd's voor continu spanning.

 

Multipar4-Barren
Een Bar met 4 maal een Multipar spot met een 575 Watt halogeen lamp in de kleur zwart, welke te richten zijn. Compleet met diverse kleurenfilters. De bar is voorzien van twee maal een 16 polige harting voor snelle montage inclusief 2 extra wcd's voor continu spanning.

2-Barren
Een Bar met 2 maal een Multipar spot met een 575 Watt halogeen lamp in de kleur zwart, welke te richten zijn. Compleet met diverse kleurenfilters. De bar is voorzien van twee maal een 16 polige harting voor snelle montage inclusief 2 extra wcd's voor continu spanning.

Moving Head

Movitec type SL250 Movingheads
DMX 512

 

Controllers Professioneel

SGM Lightcontroller
12/24 kanaals licht sturing DMX 512, voor het besturen van maximaaal 24 kringen gericht licht (Par verlichting) en maximaal 12 intelligente apparaten (beweegbaar licht), zoals o.a. Movinghead's, Rookmachines enz.

Controllers Disco Effect

Flightcase met 2 maal controller.
Movitec Controller voor besturing van intelligent licht (DMX).
Controller LM 400 voor besturing van gericht licht. (max. 1500 Watt per kanaal)
Flightcase is voorzien van een 16 polige harting voor gericht licht en continu spanning voor intelligente verlichting. Benodigde stroomvoorziening: 2 groepen 230V 16 Ampere.

Stroboscoop


Atomic Stroboscoop
Krachtige 3000 Watt stroboscoop van het merk Martin. DMX te besturen stroboscoop met variabele flits frequentie en Blinder functie. Voor het aansluiten van dit effect is een vrije groep van 16 Ampère vereist

Rookmachine's
JEM Magnum Pro 2000

Krachtige rookmachine voor het vullen van dansvloeren en podia. De combinatie van rook en licht accentueert de lichtbundels. De Magnum Pro 2000 heeft een capaciteit van 700 m3/min en een vloeistof inhoud van 9,5 liter

Antari X-515D

Krachtige rookmachine voor het vullen van dansvloeren en podia. De combinatie van rook en licht accentueert de lichtbundels. De X-515D heeft een capaciteit van 710 m3/min en een vloeistof inhoud van 6 liter

Terug naar boven

Sneeuwmachines
Lite Works SM100 Sneeuwmachines..

Terug naar boven

Spiegel bol


De bekende spiegel bollen met een diameter van 30, 40 en 50 cm
voor het afmaken van Uw lichtshow..

 

Truss / Statieven

Truss
Aluminium vierkant Truss van het merk Prolyte om een degelijke overbrugging te maken of een stand te bouwen om licht en geluid professioneel en veilig op te hangen.
Verkrijgbaar in diverse lengtes van o.a. 1,2,3 en 4 meter
Ook zijn de volgende koppelstukken te krijgen: 3-weg hoeken en T-stukken.

Statieven
Statieven voor het ondersteunen en omhoogbrengen van Truss en verlichting
Tot een maximum hoogte van 3 meter.

Wordt Verwacht

Ledtubs

500 watt Halogeen verlichting..
Behuizing met 8x gekleurde 500 watt halogeen spot..

Terug